• Холограмски
  Дисплеи
  Magic Maters
  Image 5
  Image 6
  Image 7
 • Веб Дизајн
  & Развој
  Едноставно, Супер & Одлично
  Веб Дизајн
  Веб Развој
  Е-Трговија
  CMS
  SEO
  Хостирање
  Image 7
  Image 4
  Image 5
  Image 6
 • ГРАФИЧКИ
  ДИЗАЈН
  Image 4
  Image 5
  Image 6
  Image 7
  Image 7
 • Image 5
  Програмирање
  Објектно-ориентиран софтверски дизајн и развој
  Прилагоден CRM развој
  Менаџирање на датабази
  ИТ аутсорсинг
 • Интерактивен
  Маркетинг
  Маркетинг на социјалните медиуми
  Онлајн PR & свесност за Брендот
  Фејсбук Апликации
  PPC - Плати за клик кампањи
  Емаил маркетинг
  Image 7
  Image 4
 • Видео &
  Мултимедиа
  Видео анимации
  Презентационни видеа на компании и продукти
  VFX & пост продукција
  Интерактивни презентации
  Image 4
  Image 4
  Image 7
 • 3D
  Визуелизација
  3D Моделирање
  3D Архитектонски визуелизации
  (внатрешни & надворешни)
  Image 4

We make your ideas come alive!

Токму тоа го прави Тотал Медија Продукција . Ние сме млад тим составен од луѓе со најразлични вештини и способности - кои совршено се надополнуваат едни со други. Нашите вработени имаат долгогодишно искуство и не работат само за да ги исполнат своите задачи - тие го прилагодуваат својот начин на размислување кон вашите потреби и барања.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Веб дизајн & Развој

Вашиот веб сајт е вашата шанса да му покажете на светот кои сте вие, да воспоставите добар углед и да покажете во што сте најдобри.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Програмирање

PHP функционира преку бази на податоци кои од вашата веб страница ќе направат корисна веб алатка која вашиот бизнис ќе умее да ја цени.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Интерактивен Маркетинг

Овој медиум се менува брзо со темпото на новата технологија. Присуството на социјалните мрежи е најлесниот начин за наоѓање нови клиенти онлајн.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Графички дизајн & Принт

Нашите услуги се базираат на креативни и оригинални концепти и идеи со кои се постигнуваат исклучителни резултати за вашиот бизнис.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

3D Визуализација

Посветени на квалитетот и извршувањето на задачите, со цел да продолжиме да им служиме на потребите на домашниот и меѓународниот пазар.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Видео & Мултимедија

Најпрво внимателно ги слушаме потребите и интересите на нашите клиенти, а потоа изнаоѓаме начин да ги реализираме барањата во рамките на определен буџет.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Промоции


Пакет Бизнис СТАРТ

 • Бизнис карти - 500 парчиња
 • Меморандуми - 100 парчиња
 • Папки - 50 парчиња
 • Дизајн на лого – Професионално дизајнирање на корпоративно лого.
 • Рол ап банер (200х80цм)
 • Дизајн и конструкција на веб страна (Silver)

По промотивна цена од 29.600 ден.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Пакет Бизнис МЕДИУМ

 • Бизнис карти - 1000 парчиња
 • Меморандуми - 500 парчиња
 • Папки - 100 парчиња
 • Пликоa - 500 парчиња
 • Дизајн на лого – Професионално дизајнирање на корпоративно лого.
 • Рол ап банер (200х80цм)
 • Дизајн и конструкција на веб страна (Gold)

По промотивна цена од 59.900 ден.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Пакет Бизнис ПРЕМИУМ

 • Бизнис карти- 1000 парчиња
 • Меморандуми - 1000 парчиња
 • Пликоа - 1000 парчиња
 • Папки - 200 парчиња
 • Пенкала - 100 парчиња
 • Тефтери - 100 парчиња
 • Дизајн на лого – Професионално дизајнирање на корпоративно лого.
 • Рол ап банер (200х80цм) 2 парчиња.
 • Дизајн и конструкција на веб страна (Platinum)

По промотивна цена од 99.900 ден

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Вести


15

Април

Застапници за пазарот на Dreamoc 3D холограмски дисплеи

Чест ни е да објавиме дека Тотал Медиа Продукција се здоби со правото да ги претставува и застапува на пазарот на Dreamoc производите како во Македонија така и во повеке Балкански земји како шро се:Бугарија, Грција, Албанија, Косово, Србија, Црна Гора, Босна и Хрватска.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

19

Април

Регионална конференција за инвестиции Македонија - Албанија

На 29 и 30 април, присуствувавме на регионалната конференција за инвестиции помеѓу Македонија и Албанија, каде за прв пат беа презентирани холограмските дисплеи кои беа своевидна атракција и предизвикаа голем интерес кај публиката. На штандот со холограмски дисплеи Dreamoc присуствуваа голем број на маркетинг агенции и компании од секторот за рекламирање.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

КЛИЕНТИ


Еве некои од нашите ценети клиенти!

Ова е само кратка листа на некои од нашите задоволни клиенти. И вие можете да бидете на неа!