Silver пакет

Веб сајт со посебни карактеристики, дизајниран од страна на професионалци според вашите потреби и барања. Програмирање според најновите стандарди, вклучувајќи бесплатни e-mail адреси, техничка поддршка и SEO оптимизација.


21.099 МКД
 • До 5 страни вклучувајки дизајн и развој
 • До 2 промени во дизајнот
 • До 2 емаил адреси
 • Gratis search engine submission
 • Техничка подршка
 • Оптимизирано програмирање за брза работа
 • No repeating costs for the Site
 • Компитабилна со сите големи броусери
 • X
 • X
 • X

Gold пакет

Златниот пакет дава на вашиот бизнис повеќе опции за да се претстави себеси онлајн. Ќе имате професионална техничка поддршка и оптимизиран веб-сајт за брз пристап до вашиот веб-сајт. Сакате видео анимација? Тоа исто така доаѓа со златниот пакет.

43.049 МКД
 • До 10 страни вклучувајки дизајн и развој
 • До 3 промени во дизајнот
 • До 5 емаил адреси
 • Gratis search engine optimization
 • Техничка подршка
 • Оптимизирано програмирање за брза работа
 • No repeating costs for the Site
 • Компитабилна со сите големи броусери
 • Флеш анимација PRO
 • X
 • X

Platinum пакет

Овој пакет ги изразува до максимум сите технички опции. Нема да имате потреба да се грижите за било што, бидејќи сте во добри раце.86.099 МКД
 • До 20 страни вклучувајки дизајн и развој
 • До 5 промени во дизајнот
 • До 10 емаил адреси
 • Gratis search engine optimization
 • Техничка подршка
 • Оптимизирано програмирање за брза работа
 • No repeating costs for the Site
 • Компитабилна со сите големи броусери
 • Флеш анимација PRO
 • CMS – Систем за управување со содржина! PRO
 • Гратис хостинг за првата година PRO

Повеќе Услуги


Веб Пакети


Веб сајт со посебни карактеристики, дизајниран од страна на професионалци според вашите потреби и барања. Програмирање според најновите стандарди, вклучувајќи бесплатни e-mail адреси, техничка поддршка и SEO оптимизација.


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Златното издание му дава на вашиот бизнис повеќе можности за претставување онлајн. Ќе имате професионална техничка поддршка и оптимизирано програмирање за побрз пристап до сајтот. Сакате видео анимација? Таа исто така ви доаѓа со златниот пакет.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Овој пакет ги зголемува до максимум сите технички опции. Нема да имате потреба да се грижите за било што, бидејќи сте во добри раце.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ