Услуги


Веб Дизајн & Развој

Дизајнот на вашиот веб-сајт е вашата шанса да му кажете на светот кој сте, веб страните формираат голем углед и го покажуваат она што го правите најдобро.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Програмирање

Заедно со JavaScript и PHP може да се направи веб-страница перфектна за Вашиот бизнис. Направете ја вашата веб-страница динамична!

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Интерактивен Маркетинг

Овој медиум се менува брзо со темпото на новата технологија. Да се​биде социјален е најлесниот начин да се најдат нови клиенти онлајн.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Графичен Дизајн & Принт

Нашите услуги се базираат на креативни, уникатни и оригинални концепти и идеи за да се постигне исклучителен дизајн при производството.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

3D Визуелизација

Обврска кон квалитетот и извршување на задачите со можност да продолжиме да им служиме на потребите на меѓународниот пазар.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Видео & Мултимедија

Ние ги слушаме потребите на нашите клиенти и интереси за да се најде начин да се направи тоа што го сакаат, додека го запазуваме буџетот на нашите клиенти.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Повеќе Услуги


Веб Пакети


Веб сајт со посебни карактеристики, дизајниран од страна на професионалци според вашите потреби и барања. Програмирање според најновите стандарди, вклучувајќи бесплатни e-mail адреси, техничка поддршка и SEO оптимизација.


ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Златното издание му дава на вашиот бизнис повеќе можности за претставување онлајн. Ќе имате професионална техничка поддршка и оптимизирано програмирање за побрз пристап до сајтот. Сакате видео анимација? Таа исто така ви доаѓа со златниот пакет.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Овој пакет ги зголемува до максимум сите технички опции. Нема да имате потреба да се грижите за било што, бидејќи сте во добри раце.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ